wat anderen ZEGGEN...

TRUDY

 

"Laura heeft me op een laagdrempelige manier geholpen om me, ondanks mijn eerdere traumatische bevalling, op een positieve manier voor te bereiden op de volgende bevalling. Door de combinatie van een opleiding in verloskunde en haar coaching skills, kon zij veel praktische tips geven en dieper ingaan op hoe een bevalling werkt. Ook kon zij mij goed voorbereiden op gesprekken met medisch specialisten. Laura had snel door waar de kern van mijn trauma zat, waardoor we samen konden toewerken naar het overwinnen van mijn angsten. Ik ben er van overtuigd dat ik mede hierdoor een fijne en soepele bevalling heb gehad."   


SABINE

 

"Laura was  als coach aanwezig bij mijn drie bevallingen. En al bij de eerste bevalling wisten mijn man en ik: als we nog een kindje mogen krijgen dan vragen we Laura meteen weer. Met haar opleiding in de verloskunde weet Laura waarover ze praat. Dat gaf mij al tijdens de zwangerschap rust. Tijdens de bevalling heb ik me ontzettend gesteund gevoeld door Laura. Ze is rustig, geeft vertrouwen en is betrokken. Ze heeft het talent om te zien wat je nodig hebt al voordat je er zelf om hebt gevraagd. Wanneer ik het moeilijk had of angstig werd, dan was zij daar om naar mij te luisteren, mij er doorheen te praten en moed te geven. Ook mijn man heeft Laura als een enorme steun ervaren. Hij vond het fijn om met haar te kunnen overleggen en uitleg en tips te krijgen. Ze waren echt een team. De geboortes van onze drie kinderen waren mooie en spannende reizen. Laura was daarbij van grote waarde en absoluut onmisbaar. Zij was ons cadeau en ik weet zeker dat elk ander ouderpaar dat zo zal ervaren."


NAOMI

 

"Vanaf 28 weken zwangerschap een diagnose gekregen voor ons kindje. Dat maakte mijn zwangerschap een ware hel. Een start van een mega rollercoaster. De bevalling liep ook niet zoals gepland, uiteindelijk een traumatische keizersnede. Een verschrikkelijke rotstart voor mijn dochter waar ze heen snel goed bovenop is gekomen. Maar was ik moeder? Hield mijn dochter wel van mij? Heeft ze me wel nodig? Haat ze me? Doe ik het wel goed? Ik wist me geen raad.

Dankzij Laura voel ik me nu een moeder voor mijn dochter. Ze heeft me laten inzien dat ze me echt nodig heeft. Laura heeft mij de handvatten gegeven om verder te gaan. Het voelde heel vertrouwd en laagdrempelig. Vooral het 1 op 1 en persoonlijk contact is gewoon fijn. Ze heeft heel veel voor mij betekend. Ik geniet eindelijk van mijn dochter. Lieve Laura, dankjewel!"